Advertisement

Mersin Orman Yangını - Wfodt3pgt28gmm / Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için:

Mersin Orman Yangını - Wfodt3pgt28gmm / Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için:. Tedbir amacıyla 50 evde boşaltıldı. 12 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor. Jul 16, 2021 · mersin 'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, havadan 3 uçak ile 21 helikopter ve karadan 164 arozöz yangına müdahale ediyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi.

Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Tedbir amacıyla 50 evde boşaltıldı. 12 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor.

Mersin De Orman Yangini Gundem Kayseri Canli Gaste
Mersin De Orman Yangini Gundem Kayseri Canli Gaste from www.canligaste.com
Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. 12 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. Jul 16, 2021 · mersin 'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, havadan 3 uçak ile 21 helikopter ve karadan 164 arozöz yangına müdahale ediyor. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. Book suze orman for your event. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor.

Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

10 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Tedbir amacıyla 50 evde boşaltıldı. More images for mersin orman yangını » Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. Jul 16, 2021 · mersin 'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, havadan 3 uçak ile 21 helikopter ve karadan 164 arozöz yangına müdahale ediyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi.

10 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor.

Mersin De Orman Yangini
Mersin De Orman Yangini from mubamedya.com
Tedbir amacıyla 50 evde boşaltıldı. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 10 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Jul 16, 2021 · mersin 'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, havadan 3 uçak ile 21 helikopter ve karadan 164 arozöz yangına müdahale ediyor. More images for mersin orman yangını »

Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor.

Book suze orman for your event. 10 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Jul 16, 2021 · mersin 'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, havadan 3 uçak ile 21 helikopter ve karadan 164 arozöz yangına müdahale ediyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. Tedbir amacıyla 50 evde boşaltıldı. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine.

More images for mersin orman yangını » 12 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte.

2yz Tjkmzb1wim
2yz Tjkmzb1wim from i.sozcu.com.tr
More images for mersin orman yangını » Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. 10 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. Book suze orman for your event. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor.

Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine.

Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. 12 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. Jul 16, 2021 · mersin 'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, havadan 3 uçak ile 21 helikopter ve karadan 164 arozöz yangına müdahale ediyor. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Tedbir amacıyla 50 evde boşaltıldı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. More images for mersin orman yangını »

Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor mersin yangın. Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar